Jeg er en fotograf, der kan lide at gøre tingene lidt anderledes.

Jeg er fotograf og foodstylist, og kommer fra Odense men har fotosessions i det meste af Danmark, og efter aftale også i udlandet. Jeg elsker også at tage profesionelle portræt billeder. Det at fange essensen af et menneske i sit kamera. At få personligheden til at skinne igennem er et mesterstykke, uanset om det er brudeparret ved deres store bryllup eller en den unge konfirmand der ikke er vant til at stå foran et kamera. Humor og impuls fylder meget i min hverdag og det er derfor jeg er så god til kunder, som ikke er vant til at stå foran kameraet, jeg får dem til at slappe af og føle sig godt tilpas, allerede fra starten.
Ordsproget “et billede siger mere end tusind ord” er meget sigende, da vi i højere grad kommunikerer visuelt i den moderne verden. Et godt billede kan derfor være guld værd når du gerne vil forevige et minde eller skal markedsfører dit budskab.

Mine færdigheder

Jeg har igennem mange år haft opgaver i den brede skarer, men der er områder som jeg mestre mere end andre og derfor siger jeg også sommetider nej til opgaver som jeg ved jeg ikke kan leverer samme professionelle kvalitet. Kontakt mig og lad os vende din opgave, jeg vil altid være ærlig samt komme med forslag til andre samarbejdspartnere hvis ikke opgaven ligger inden for mine kompetencer.
Festfotograf
95%
Foodstyle
78%
Produktfoto
35%
Livestream
35%
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram